OZVUČENIE EVENTOV / ZVUKOVÁ TECHNIKA
Profesionálne ozvučenie pre všetky podujatia. Kvalitné zvukové systémy a skúsení technici pre dokonalý zvukový zážitok.

Profesionálne ozvučenie je základom úspešného podujatia. Ponúkame široký výber vysokokvalitných reproduktorov, mikrofónov a zvukových systémov, ktoré zabezpečia čistý a silný zvuk pre akýkoľvek event. Využívame zariadenia značiek JBL, Shure, dB technologies, Yamaha a i. Či už ide o malé firemné stretnutie alebo veľký koncert, naše vybavenie je navrhnuté tak, aby splnilo všetky vaše potreby. 

Môžete si vybrať z nasledujúcich balíčkov, podľa toho, ktoré je vhodné na vaše podujatie.
Počet ľudí je len orientačné obmedzenie, na správny výber vplýva viacero faktorov – pri výbere správneho balíku vám radi poradíme, alebo pre vás vytvoríme riešenie na mieru.

BASIC

Pre malé podujatia (do 100 ľudí).
Hovorené slovo, podmazová hudba.

Obsahuje:

2x aktívny reproduktor (do 12″) na stojanoch, malý analótový mixpult, bezdrôtový mikrofón so stojanom, kábel na pripojenie PC alebo iného zdroja zvuku, potrebná kabeláž

BASIC+

Pre malé podujatia (do 100 ľudí).
Spev, diskotéka.

Obsahuje:

2x aktívny reproduktor (do 12″) na stojanoch, 2x aktívny basový reproduktor, malý analótový mixpult, bezdrôtový mikrofón so stojanom, kábel na pripojenie PC alebo iného zdroja zvuku, potrebná kabeláž

BASIC KAPELA

Pre malé podujatia (do 100 ľudí).
Spev, diskotéka, kapela.

Obsahuje:

2x aktívny reproduktor (do 12″) na stojanoch, 2x aktívny basový reproduktor, digitálny mixpult do 16 vstupov, 2x bezdrôtový mikrofón, mikrofóny a diboxy na spev a nástroje, stojany na mikrofóny, odposluchy pre kapelu, kábel na pripojenie PC alebo iného zdroja zvuku, potrebná kabeláž. 

MEDIUM

Pre stredne veľké podujatia (do 300 ľudí).
Spev, diskotéka, kapela.

Obsahuje:

2x výkonný aktívny reproduktor (do 12″) na stojanoch, 2x basový reproduktor, digitálny mixpult do 32 vstupov, 2x bezdrôtový mikrofón, mikrofóny a diboxy na spev a nástroje, stojany na mikrofóny, odposluchy pre kapelu, kabeláž na pripojenie PC alebo iného hudobného zdroja, potrebná kabeláž.

HIGH

Pre stredne veľké podujatia (do 500 ľudí).
Spev, diskotéka, kapela.

Obsahuje:

2x vysoko výkonný aktívny reproduktor (do 12″) na stojanoch, 2x basový reproduktor, digitálny mixpult do 32 vstupov, 2x bezdrôtový mikrofón, mikrofóny a diboxy na spev a nástroje, stojany na mikrofóny, odposluchy pre kapelu, kabeláž na pripojenie PC alebo iného hudobného zdroja, potrebná kabeláž.

PREMIUM

Pre veľké podujatia (nad 500 ľudí).
Spev, diskotéka, kapela, festival a iné.

 

Pri väčších podujatiach vám nastavíme riešenie presne podľa vašich potrieb, neváhajte nás kontaktovať.

Mgr. Ladislav Baraňay
laco@musicdrive.sk
+421 905 841 416

KONFERENCIA

Ozvučenie pre potreby konferencie.
Hovorené slovo, hudobný podmaz, tlmočenie.

Obsahuje:

Rôzne typy aktívnych reproduktorov (v závislosti odo priestoru), bezdrôtové riešenia mikrofónov (mikrofóny, klopové mikrofóny, porty), technické riešenia pre viac rečníkov, príp. tlmočníkov, tlmočnícke zariadenie,…

ZVUKÁR

Profesionálny zvukár je jednou z najdôležitejších súčastí kvalitného zvuku na vašom podujatí. S dlhoročnými skúsenosťami a schopnosťou reagovať na nepredvídateľné situácie zabezpečí, že všetky mikrofóny a nástroje budú nastavené profesionálne, čím zaručí špičkový zvukový výsledok.

PERSONÁL

Pomocný personál s  dlhoročnými skúsenosťami a technickou odbornosťou zabezpečuje hladký priebeh prípravy a realizácie zvukového vybavenia. Pódioví zvukári sa starajú o správne umiestnenie a nastavenie všetkých zvukových zariadení, či asistujú hudobníkom pri zvučení, čím garantujú optimálny výkon každého nástroja a mikrofónu. Pomocníci využívajú svoje zručnosti na rýchle riešenie technických problémov a asistenciu pri nastavovaní káblov a ďalších zariadení.